divendres, de desembre 01, 2006

Ja ve nadal

Hola a tots i totes:

Ja s'aproxima el Nadal. Un temps de preses, consum,menjotades,... Però també de bons sentiments, joia, retrobbament... i, perquè no dir-lo, vacances.

En el col·legi ja estem prepranat aquest aconteciment i hem fet una pancarta que l'hem penjada a la balconada del pati menut i també a la xarxa.


A més a més, tota l'escola s'ha ficat en marxa per fer el "festival de Nadal", que celebrarem a la Casa de la Cultura el dia 22 de decembre. Nadalanques, teatre i actuacions musicals seran representades davant de tots el públic que hi assiteixca.

Canviant de tema. Vull promocionar ací la web d'una mestra d'infantil, la qual està molt bé i és molt interessant de vore. Es tracta de la classe dels ossets del col·legi Tarrazona, del Port de Sagunt.

Més coses, l'alumnat de secundària tenia una vaga programada pel dimecres (o dijous, no ho tinc molt clar), però no la van fer efectiva per raons ètiques. Resulta que els delegats van tindre una confusió la setmana passada i van convocar eixa vaga per al dijous 23. La vaga era contra La violència escolar, fet clàrament denunciable. Els delegats van pensar que s'havia de solucionar aquest error i decidiren que farien dues coses:
  1. Donarien la vaga com secundada.
  2. Farien una pancarta reivindicativa per concienciar la cominitat educativa del greu problema.
  3. Lleerien un manifest classes per classe.
  4. Guardarien un minut de silenci per les víctimes.
Des del blog, aplaudim aquesta inicitiva.

Per finalitzar, vos convida a visitar el nou foro de ciències del San Pedro, on l'activitat entre l'alumnat é creixent.

Salutacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada