divendres, de gener 26, 2007

Fotos atrasades: Infantil i el 9 d'octubre

Per celebrar el 9 d'octubre els xiquets i les xiquetes de la nostra escola es van disfressar de Moros i Cristians.

En primer lloc vam representar l'obra de teatre de "L'oroneta i el fill del rei"


Seguidament vam jugar a jocs tradicionals propis de la Festa del 9 d'OCtubre. Vam fer grups on s'ajuntaren de alumnes de les tres aules i s'ho passaren molt bé.

Joc de les cadires



Agarra'l sense mans!!!



Fins aviat!!

divendres, de gener 19, 2007

Dijous de Berenar

Hola a tots i totes:

Un any més l'escola participa en l'activitat del Dijous de Berenar i des del blog volem animar-vos a participar.

Per a qui no ho sàpiga, el Dijous de Berenar consisteix en un berenar (oh! sorpresa) que es realitza durant un sèrie de dijous sobre les cinc de la vesprada (segons l'horari de sortida de l'alumnat) i els beneficis del qual va per als projectes de Manos Unidas.

El xiquet o la xiqueta que vulga pot comprar un tiquet que, per un preu mòdic, li dóna la possibilitat de menjar-se un excel·lent entrepà que enguany, si no és per motiu religiós o de salut, serà de pernil salat i tomaca. El preu és de 1,20 € entrepà, i 1,50€ entrepà i beguda.

Aquest esdeveniment es organitzat pel professorat de l'escola amb el recolzament d'algunes mares i pares.

Tots els any és un èxit i esperem que enguany també ho siga.

En un altre ordre de coses, vaig trobar un lloc d'internet amb un curiós widget, es tracta d'un "visor" de lletres de cançons, i aprofitant que una tutoria que he fet parla d'aquesta canço, vaifg a posar-lo ací.





www.quedeletras.com

divendres, de gener 12, 2007

Any Nou, noves propostes.

Hola a tots i totes:

Comencem l'any 2007 amb ganes de potenciar aquest blog i l'ús de les noves tecnologies. Seguint aquesta màxima vos faig dues recomanacions:

  • Canvieu el navegador Internet Explorer pel Firefox , que és gratuït i a més a més, incorpora una extensió per corregir les errades ortogràfiques, per aconseguir el corrector en català punxeu ací, instal·leu l'extensió i reinicieu el navegador.
  • Podeu començar la creació de pàgines web amb l'excel·lent servici de Terapads, que vos dóna 2 Giges d'espai i un canal de transferència de 10 Gb. Impresionant.
Aixó és tot fins ara.