divendres, de maig 25, 2007

Escoles en Valencià

Com diu la dita, més val tard que mai.

Ja tenim les imatges de la participació de la nostra escola en la festa per la llengua, que com ja sabeu va ser retrasada un parell de dies per la pluja.

Va ser una jornada molt intensa que va començar amb la montada de la paradeta , posteriorment vam passejar pel poble i vam finalitzar treballant amb el nostre taller.

L'èxit del "portamonedes reciclat" va ser abrumador, no ens va quedar cap.

Vegem algunes imatges:

Montant la paradeta


El pasacarrers:
El mantenidor de l'acte, el mestre Antoni.


El taller del portamonedes

Fins aviat!!

dimarts, de maig 22, 2007

Premis varis

El dimarts ens comunicar els resultats dels premis del concurs de poesia juvenil convocat per ALCAP de Castellló al que van participar els alumnes i les alumnes del nostre centre.

El alumnes van presentar moltes poesies amb diversos temes: l'escola, el final d'un cicle de la vida, l'amor, la desesperança, etc.

El resultats no han pogut ser més positius; l'equip de 4t d'ESO format per Iris Espinosa, Cristina Granero, Alba Pons i Tania Rodríguez han aconseguit el primer premi, mentres que l'alumna de 3r d'ESO Irene Gil ha guanyat el 3r premi.

El proper dilluns 28 de maig a les 20.00 , es lliuraran el premi en el Casino Antic de Castelló.

Si tenim ocasió penjarem les poesies guanyadores i algunes fotos de l'esdeveniment.

Cal agrair la col·laboració de l'alumnat i el desig que l'any vinent hi tornen a participar.

També vam conèixer el dijous el resultat del concurs de dibuix "Un passeig per les escultures del campus" de la Universitat Politècnica de València, on l'alumne Adrian Tamarit ha guanyat un accesit a la categoria B.

Enhorabona Adrian.

divendres, de maig 18, 2007

Teatre a Sagunt

Seguim el repàs de les activitats de l'alumnat del centre.

En aquesta ocasió les xiques i els xics de 3r i 4t d'ESO es van desplaçar al teatre Romà de Sagunt per a veure Elektra.


Aquesta obra classica va ser llegida prèviament pel nostre alumnat, d'aquesta manera ja estaven immersos en la trama.

Vegem unes instantànies generals del públic.
Ah! Se m'oblidava, m'han dit que diga que van passar molta calor!!!!

divendres, de maig 11, 2007

La ruta de l'energia

Una altra de les sortides que va realitzar el 2n cicle d'ESO va ser l'anomenada "Ruta de l'energia", o millor dit, una part d'aquesta.

Els protagonistes del viatge: 3r ESO.


I 4t d'ESO.


Consta de la visita d'unes instal·lacions determinades que es caracteritzen per una utilització sostenible de l'energia.

Així vam visitar tres poblacions:

En primer lloc anàrem a Albalat de la Ribera on visitàrem estació fotovoltaica de l'Ajuntament, situada precisament en el sostre de l'ajuntament. Unes quantes plaques solar conectades subministren energia elèctrica a la xarxa. També hi vam veure escalfadors solars.

Seguidament vam anar a la central de cogeneració a l'empresa Cerámicas Jornet a Guadassuar, on vam veure com un motor que genera electricitat a partir de combustible fòsil també es pot aprofitar la seua calor per fer de assecador de rajoletes i per fer més electricitat escalfant aigua. Mirem el motor en qüestió i les rajoles trencades sense assecar.Després vam anar a dinar a la piscina pública de Guadassar, on els alumnes van descobrir un magnífic futbolí.

Per finalitzar el dia, vam anar l'instal·lació fotovoltaica connectada a xarxa de l'Ajuntament de Montserrat, una central solar més gran i amb la particularitat de que està guiada per traure el màxim rendiment, és a dir, les plaques solar es menegen buscant la radiació solar.

Aviat, el teatre a Sagunt!!!.

divendres, de maig 04, 2007

Fotos del Pla d'Estivella.

Hola a tots i totes:

Avui tenim les imatges de la sortida al Pla d'Estivella.

En aquesta ocasió, l'alumnat del 1r cicle d'ESO es va anar a la bonica població d'Estivella, concretament, al parc de la naturalesa El Pla, on es van divertir fent moltes activitats físiques com l'escalada.

També el professorat s'ho passà molt bé.

Aixó doncs, vegem imatges.
Fins aviat