dijous, de març 31, 2011

PROGRAMA DE LA XVI TROBADA D'ESCOLES EN VALENCIÀ A SAGUNT

Un anys més el nostre col·legi participa!!!

Anima't a vindre.

Aquest és el programa.

DIVENDRES 1 D'ABRIL:
18.30 h. A la sala d'actes del CEIP Cronista Chabret, presentació dels actes a càrrec d'Òscar Pérez Silvestre:
Enric Valor i Sagunt.

La rondalla El patge saguntí per a pissarra digital.
19 h. Representació de la rondalla per la
xicalla de l'AC Falla El Mocador.

DIUMENGE 3 D'ABRIL
10.30 h. Concentració al c/ Bru i Vidal, al costat del trinquet.
11 h. Cercavila acompanyada de les Cornetes i Percussió Ciutat de Sagunt, de la Banda de l'IES la Vall de Segó i de dolçaina i tabalet.
11.45 h. Recepció de les escoles des de l'ajuntament.
12 h. Tallers, paradetes, exposicions...
Visita guiada a la Casa dels Berenguer (casa de l'aljama jueva). Eixida des de l'ajuntament.
Actuació del Grup de Danses de Morvedre.
14 h. Dinar col·lectiu de paella.
16 h. Lliurament del XIII Premi Sambori, per l'Assaig Animat.
17 h. Actuació de l'Orquestra Trapatroles.

dimarts, de març 29, 2011

FORMACIÓN EN MEDIACIÓN DE CONFLICTOS

Ayer día 28 lunes, por la tarde, se entregaron los diplomas al alumnado de secundaria en el centro cívico. Enhorabuena para ellos.

MIÉRCOLES DE CENIZA

Algunas fotos del acto que realizó secundaria en la iglesia.

diumenge, de març 27, 2011

Proves Cangur 2011El dijous dia 24 de març alguns dels alumnes de tercer i quart d’ESO hem fet una eixida a la Universitat Politècnica de València (UPV) per a realitzar unes proves matemàtiques anomenades ‘Proves Cangur’.

Les Proves Cangur són uns exàmens on no es valora estrictament la quantitat de coneixements matemàtics de l’alumne, sinò la facilitat per aplicar-los i resoldre problemes de caràcter lògico-matemàtic.


Hi ha quatre nivells: tercer i quart d’ESO, primer i segon de Batxillerat. Cada nivell té un examen diferent, i aquest està constituït per 30 preguntes ordenades de menor a major dificultat.

L’experiència ha sigut molt satisfactòria; hem viatjat en transport públic, hem gaudit a la Politècnica, hem conegut les seues instal·lacions,....

En la nostra opinió, ens agradaria molt tornar-hi i volem repetir aquesta experiència, ja que hem coincidit amb molta gent i hem conegut la facultat d’Agrònoms. S’han presentat 1027 estudiants.

D’aquest Col·legi han anat 5 alumnes de tercer d’ESO i 5 alumnes de quart d’ESO. Els professors que han acompanyat als alumnes són Ismael Cabero (Matemàtiques) i Baltasar Ortega (FiQ i BiG)


Com a obsequi per participar, a les Proves Cangurs, els alumnes hem rebut un bolígraf, una llapissera, una carpeta, un pin i un diploma.

Us convidem a participar!!!

FUTURO CERCANO

Mirad este vídeo que encontré por la red. No creo que pase mucho tiempo para que todo se parezca bastante a él. Saludos.


http://www.dump.com/2011/02/12/a-day-made-of-glass-cornings-vision-for-the-future-with-specialty-glass-at-the-heart-of-it-video/

dimecres, de març 23, 2011

Sant Pere a la RàdioDemà dijous a les 19 hores l'alumnat de 2n curs de l'ESO sortirà a la ràdio, concretamente a Onda Cero Sagunt, 104.º.

Dins de la V edició Aularàdio del Camp de Morvedre.

El tema escollit ha sigut la Biodiversitat. Esperem que vos agrade!!!!

dimecres, de març 16, 2011

FALLES 2011

Hem tingut sort i l'oratge ens ha deixat gaudir del dia faller. Açí estan les fotografies. Bones vacances.


Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt

DIA DE LA DONA, 8 DE MARÇ 2011

KIRIKÚ 10/03/2011

El pasado 10 de marzo 5º de primaria realizó una actividad de interculturalidad, para ello visionamos la película de "Kirikú y la bruja". La actividad se completó con la actuación en el colegio de Richard Kobena, un músico de Ganha, que hizo que los niños y las niñas desifrutaran de la música y la cultura del continente africano.
diumenge, de març 06, 2011

CARNAVAL 04-03-2011

El pasado viernes día 4 los niños y niñas de Infantil celebraron el carnaval en el cole. Por las imágenes que se tomaron parece que se lo pasaron muy bien. Aquí tenéis algunas.