divendres, de març 23, 2012

PROVES CANGUR 2012El 22 de març, sis alumnes de 4t d'ESO (Guillermo, Pablo R., Alejandro, Lidia, Laura i Alexis) i sis alumnes de 3r d'ESO (Xesco, Adrián, Álex, Camila, Anna i Cristina) anàrem a participar a les Proves Cangur de Matemàtiques a la Universitat Politècnica de València amb els professors Ana E., i Ismael.
Arribàrem a classe com un dia normal i a les 9 del matí vam eixir del Col·legi per agafar el transport públic que ens portà a València.
Arribàrem a les 10, primer buscàrem la Facultat d'Arquitectura que era el lloc on havíem de fer la prova. Després de mitja hora esmorzant i relaxant-nos abans de la prova, entràrem a l'aula amb l'alumnat de l'institut 'Mas Camarena'.
Durant una hora i quart vam fer la prova que constava de 30 preguntes en les quals hi havien diferents graus de dificultat. Una vegada acabades les proves agafàrem el bus i tornàrem al Port de Sagunt.
Va ser una experiència molt agradable i recomanem la participació de qualsevol persona a aquestes proves.

Alejandro de Simón i Pablo del Rincón (Alumnes de 4t d'ESo)

1er Cicle al Delta del Palància

¡QUE BIEN LO PASAMOS! salió un día maravilloso

dijous, de març 15, 2012

dijous, de març 08, 2012

Dia de la dona

Hui 8 de març, tornem a celebrar el Dia de la Dona.
Tot el Col·legi s'ha volcat en commemorar aquest dia, que serveix per a homenatjar a les dones i ens recorda que, malgrat que hem avançat molt, encara ens queda molt de camí per recorrer i moltes coses que millorar.
Mireu quines fotos més boniques!. Loli, t'estimem molt!.

Classe de Física i Química de 3r d'ESO


Aquesta entrada està dedicada al alumnat de Física i Química de 3r d'ESO.
Aquesta matí hem treballat a la pissarra digital, hem vist algunes pàgines en applets i animacions.
Podeu consultar la información i els enllaços en aquesta pàgina de Profesdeciencies.net

dissabte, de març 03, 2012

DIA DE L'ARBRE ESCOLAR DE SAGUNT

"Val la pena llegir l'article que m'han enviat AE-AGRO. Ací ho teniu. Punxeu sobre ell per a veure-ho."

DIJOUS DE BERENAR

"La comissió encarregada de portar avant el 'dijous de berenar' va informar en el claustre l'altre dia que els beneficis obtinguts ascendien a 555'25 EUR i que han anat íntegrament destinat a 'Manos Unidas'. Gràcies a tots i a totes per la vostra col·laboració."

divendres, de març 02, 2012

DIPLOMAS LECTORES TERCER CICLO

Este viernes día 3 de marzo se han entregado en el tercer ciclo de primaria los diplomas a los mejores lectores de este segundo trimestre escolar. Enhorabuena a María de sexto y a Diego de quinto.

1er CICLE A VALÈNCIA

¡Por fin! el 1er ciclo va a comenzar a colgar sus fotos en el blog del cole, para que todos los papás y mamás puedan ver lo que hacemos en las excursiones y salidas. Para comenzar publicaremos algunas fotos de las 2 últimas excursiones que hemos realizado a Valencia. ¡Esperamos que os gusten!