dimecres, de març 31, 2010

Dia Mundial dels documents lliures


Avui 31 de març és el diu mundial dels documents lliures!

Siguem lliures! Usem ODF!

font: Ubuntu-Life

Vía: Cròniques del Pingüí

dimarts, de març 16, 2010

FALLA 2010

Ahir a la vespreda celebrem la festa de les falles a l'escola. El nostre monument era ple d'animals i el seus ecosistemes ja que ha estat el tema escollit aquest any, la defensa d'ells i la seua importància dins de les nostres vides en la Terra. Teníem animals de totes les zones que hi ha al món.Un gran treball per part de les "mares col.laboradores" que tenim al centre, la coordinadora de l'activitat Maribel tutora de 5é de primària, i tots els alumnes de primària i infantil que han participat d'aquesta activitat per descomptat amb l'esforç de la resta de professors i professores.
Bones falles.dijous, de març 11, 2010

Parc Natural de la Serra d’Espadà


Ahir dimecres 10 de març, el segon cicle de l'ESO anà a visitar el Parc Natural de la Serra d’Espadà. Van triar el poble d’Aín per a fer una ruta dins del casc urbà i una altra pel bosc fins arribar al Castell. Ens acompanyà una guia del Parc Natural que ens explicà les característiques del poble, la seua horta i el seu bosc, on destaca la diversitat de la seua flora i les sureres, arbre que ha sustentat durant segles l’economia de la comarca.

Les vistes són d’una bellesa increïble i esperem que l’eixida ajude a que els alumnes coneguen i estimen una miqueta més el seu entorn.
Cometari fet per Ismael.
dimecres, de març 10, 2010

VISITA AL MUSEO PRÍNCIPE FELIPE

Ayer día 9 de marzo los alumnos de 2º de primaria acompañados por las profesoras Teresa, Lorena y Susana realizaron el taller "PEQUEASTRONOMÍA" dentro del mismo museo. Allí conocieron los planetas, su ubicación en el espacio, los movimientos de la tierra, las fases de la luna,etc... y además hicieron una manualidad para conocer las fases del día.
A continuación visitaron el museo acompañados de dos monitores y vieron una película en tres dimensiones titulada "VAMOS A LA LUNA". Después conocieron al Profesor Bombilla quién les enseñó muchas cosas del nuestro sistema solar; jugaron con las luces y las sombras. También tuvieron la oportunidad de conocer a los superhéroes como Spiderman, el increible Hulk, Capitán América, hombre de Hielo, Dr. Octoplus, etc...
Comieron en la cantina del museo y regresaron a casa. Aprendieron muchas cosas y disfrutaron muchísimo.

dimarts, de març 09, 2010

8 DE MARÇ


Tot el treball que s'ha fet a les classes en imatges. Gràcies a tots i a totes.
dilluns, de març 08, 2010

8 de Març: Dones del segle XXI

Celebrant aquest dia vos deixe un petit vídeo de 5 minuts sobre una dona traballadora del segle XXI.

Ben segur que hi haurà molts exemples com aquest.
Vía: El Segle XXI en Violeta

dimarts, de març 02, 2010

VISITA A L'EXPOSICIÓ "LES MÀQUINES DE LEONARDO DA VINCI"

El passat dimarts 23 de Febrer els cursos de 1er i 2ón d'ESO van visitar la Sala d'Exposicions Glorieta a la Plaça Cronista Chabret de Sagunt. Ferem un recorregut per alguns dels dissenys de maquinària ideats per aquest geni del Renaixement italià. Totes són reproduccions en fusta del invents orininals que va dibuixar.

DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

El proper dilluns, dia 8 de Març, hem de portar tots i totes una polsera de color lila a l'escola. Recordeu-vos.