dimarts, d’octubre 02, 2007

La festa del 9 d'octubre 2007

Aquest any hem anat de bòlid i apenes hem tingut una estona lliure per preparar la festa del nou d'octubre, però al final ho hem aconseguit.

Les activitats principals es realitzaran el divendres 5 d'cotubre.



L'alumnat de secundària, seguint el costum de fa uns anys, anem a visitar un poble del nostre país, en aquesta ocasió visitarem Lliria. Concretament mirarem de conèixer el jaciment romà, els banys àrabs, la vila medieval i el museu arquològic.

Com es habitual, sortirem a les 8 del matí i arribarem sobre les 2 de la vesprada.

Mentrestant, tota primària visitarà Sagunt pel matí, on cada nivell visitarà característic com la Iglésia Santa Maria, l'Almodí i altres monuments medievals.

Per la vesprada, es celebrarà una gran festa en el pati gran, on es presentarà les auques treballades anteriorment es classe i es faran balls i cançons tradicionals.

Els xiquets i xiquetes d'infantil han treballat el nou d'octubre a partir de contes, realitzant fitxes i retallables.

El divendres per la vesprada, es disfressaran a l'aula i posteriorment faran la seua festa al pati petit, on les titelles i els tallers ens divertiran a tots i totes.

Per finalitzar la festa, tota infantil cantarà la cançó JAUME I TENIA...

I com a crítica constructiva, des de Secundària volem mostrar el nostre disgust per la manca d'activitats i actes que es preparen per la nostra diada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada