dimarts, d’octubre 11, 2011

Campanya Pobreza Cero 2011



Estimada Comunitat:

Com cada any ens acostem al Dia Internacional per l'Eradicació de la Pobresa, dia 17 d'octubre, i aquest any amb la crisi que ens afecta, però que afecta encara més als països més pobres, volem reclamar als nostres governants i al conjunt de la societat el compromís establert en els Objectius del Mil·lenni per a l'eradicació de la Pobresa i el desenvolupament dels països més pobres.

Per això des de Càritas Parroquial Sant Pere, Càritas Parroquial Jesús Obrer i la Germandat Pau i Bé ens conviden a participar en l'Oració contra la pobresa que tindrà lloc a la Capella del Temple de Sant Pere el divendres 14 d'Octubre des les 20.00 h . fins a les 21.00 h.

També des de Càritas Parroquial Sant Pere i La Tenda de Tot el Món se'ns convida a assistir a la Concentració contra la pobresa que tindrà lloc el mateix dilluns 17 d'Octubre des les 18.00 h. fins a les 19.30 h., a la plaça de la Verge de València. Per assistir anem a ficar a dispossió de vosaltres un autobús des del Port de Sagunt, com ja és costum, que sortirà del Carrer Jeronimo Roure (davant del poliesportiu) a les 17:45 h. El preu de l'autobús serà el mateix que l'any passat, 5,00 € per als adults i 1,00 € pels nens.

D'altra banda completem les convocatòries en la setmana contra la pobresa destacant dues accions més propostes per la CVONGD:

  • Adhesió a la manifestació Units pel canvi global
Ens adherim a la manifestació convocada per Democràcia Reial Ja que tindrà Dissabte 15 d'octubre a les 18 ha la plaça Sant Agustí de València.
  • Art contra la pobresa II edició d'exposició solidària
Del 18 d'octubre al 15 de novembre al Museu de Ciències Naturals. C / General Elio, s / n (Jardins de Vivers)

Pots descarregar des del web el Cartell de convocatòria a l'Oració i Concentració que convoca la nostra Càritas Parroquial.

Pots descarregar també des de la web el Programa d'activitats complet de la CVONGD per a la Setmana contra la Pobresa en tota la Comunitat Valenciana.
Rebeu una fratern i subversiu abraçada.
Actualitat, agenda, reflexions, recursos, fotografies ... i molt més en
http://www.san-pedro.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada