dimecres, de març 27, 2013

Proves Cangur

El 22 de març de 2013, sis alumnes de 4t d'ESO i sis alumnes de 3r d'ESO elegits per una prova feta abans vam participar en les Proves Cangur de Matemàtiques a la Universitat Politècnica de València amb els professors Sergio i Ismael.
Arribàrem a classe com un dia normal, però a les 8.30 del matí vam eixir del Col·legi per agafar el autobús que ens portà a la UPV.
Arribàrem a les 10, i el primer que vam fer va ser esmorzar i relaxar-nos. Encara que mentre esperàvem l'autobús vam repassar proves anteriors, com hi havia molta gent no les mirarem molt, aixi que aprofitàrem per a una darrera ullada. Després de mitja hora esmorzant i relaxant-nos abans de la prova, anàrem fins a la ETS d'Ingenieria de Edificació i entràrem a l'aula amb alumnes de altres instituts.
Durant una hora i quart vam fer la prova que constava de 30 preguntes en les quals hi havien diferents graus de dificultat i de diferent puntuació (3, 4 i 5 punts). En els altres instituts hi havia alumnes fins a 2º Batxiller, però com nosaltres no tenim més nivells, només anàrem els cursos que podien. Una vegada acabades les proves agafàrem el bus de nou i tornàrem al Port de Sagunt. Encara que arribàrem a les 2, per la vesprada anàrem a classe com si fora un dia normal.
Va ser una experiència molt agradable i pensem que també serveix per a mesurar el nostre nivell.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada