divendres, de març 23, 2007

Retornem a la feina

Hola a tos i totes:

Avui no penjarem fotos, avui anem a comentar algunes cosses que han passat en l'escola o que han de passar.
  • En primer lloc cal comentar que l'ESO, per celebrar les falles vam visitar les Falles de València. Vam llogar in autobús i, al llarg de tot el matí del dijous passat (15 de març), vam fer un recorregut per les principals monuments. Val a dir que la Falla que va guanyar el primer premi no la vam visitar. Aviat penjarem alguna fotografia del passeig. Volem destacar ací el correcte comportament del nostre alumnat.
  • La setmana que ve, secundària té una altra sortida. En aquest cas el 1r cicle se'n va al Pla d'Estivella per fer activitats a la Natura, mentre que el 2n cicle va a fer senderisme per la Serra d'Espadà. Així que ja sabeu, prepareu calçat apropiat, un bon esmorzar i molta energia a les cames.
  • Respecte a les falles pròpies del centre, ja s'ha publicat un bon article sobre les mateixes i aviat tindrem l'experiència més detallada d'un curs de primària.
  • Aquesta setmana la Pinaeta ha publicat un excel·lent text sobre educació. Pense que és molt interessant la lectura del mateix, ja que és tant bo per a pares com per a mestres.
  • Finalment, per a aquelles persones que estiguen en procés d'aprenentatge del valencià (com jo mateix) he trobat una aplicació de conselleria que en un principi té bona pinta. Es tracta d'un curs que segons les seves paraules: "Pràctic és un programa que integra un conjunt d’activitats d’autoaprenentatge, de manera que l’usuari, gràcies al sistema d’autocorrecció, pot comprovar immediatament quin és el grau de coneixements de valencià que té assolit i a quins aspectes de la gramàtica ha de dedicar més esforços per a millorar els seus coneixements lingüístics." Bé, deixe l'enllaç per si alguna persona està interessada.
Fins la setmana que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada