dijous, de març 29, 2007

Setmana mullada

Hola a tots i totes:

Aquesta ha segut una setmana passada per aigua, un pluja molt esperada i desitjada, que ha omplit d'aigua els nostres carrers i de xiquets les nostres aules.

És evident que la pluja és bona i beneficiosa, però a nosaltres ens espatllat (una mica) la visita del col·legi de Millau i les dues excursions que teníem planejades per l'ESO (aquesta activitat ha segut posposada).

No obstant això, els escolars de Millau han estat uns dies amb nosaltres, i encara que ploguera s'han fet totes les activitats previstes.

Entre altres coses van visitar l'Oceanogràfic de València i el casc Històric de Sagunt, a més a més, de compartir taula amb l'alumnat de primària i el professorat.

Quan tinguem imatges les penjarem.

Per finalitzar l'entrada d'avui no puc reprimir-me i enllaçar a dues pàgines amb un alt contingut humorístic.
La primera és un clàssic, així que supose que l'haureu llegit alguna vegada. Es tracta d'un examen de música "real" i si baixeu una mica, resposte a exàmens "reals" d'ESO. Punxeu ací per seguir l'enllaç.
El segon és d'un blog d'un alumne de nick Matalascañas, on es dedica, entre altres coses) a ficar frases cèlebres de tot tipus, des de les clàssiques de Homer Simpson a les del professorat en eixos moment estel·lars que tots tenim. Gaudiu-les.

Fins aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada