divendres, de desembre 11, 2009

Per una Comunitat Parroquial Responsable i Solidària: L'austeritat i la cura del que ja disposem.

Introducció:
La comunitat parroquial de Sant Pere la construïm dia a dia a les nostres celebracions, activitats, grups i projectes i un dels objectius principals de totes les persones que formem aquesta comunitat parroquial és ser el més coherents possible amb l'evangeli i la doctrina social que d' ell emana.

En l'entorn actual de crisi econòmica, ecològica, ètica i de governança, la carta encíclica caretes in veritate ens fa una crida a la defensa del medi ambient i al nostre compromís amb la solidaritat i cooperació internacional. Dos eixos que s'imbriquen en la nostra tradició i concepte de comunitat parroquial.

Per això, les persones i els grups que formem la Comunitat Parroquial, conscients de la seva importància, i optant per superar les incomoditats i dificultats que suposin, ens comprometem amb fermesa per:

L'austeritat i la cura del que ja disposem.
Hem de partir del consum del necessari, fugint del consumisme irreflexiu i aplicant el seny en l'anàlisi de la nostra necessitats.
L'ordre i cura del material per a activitats i el manteniment dels nostres espais afavoreix allargar la seva utilitat, el tornar a utilitzar-los i no realitzar noves compres per deixadesa o descuidat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada