divendres, d’octubre 27, 2006

Una setmana extranya

Hola a tot el món:

Avui finalitza una setmana extranya i plena d'aconteciments una mica fora de la rutina de l'escola. Per aquesta raó, avui farem un repàs d'aquestes cosetes que han pasat.

El dimarts ens tenyiem de negre per la mort de dues persones relacionades de forma indirecta amb l'escola: el pare d'un alumne i el pare d'una professora. Des del blog, una abaraçada a les famílies corresponents.
Aquest mateix dimarts, vaig acudir a un seminari sobre bloggers, concretament un promocionat per el Cefire de Sagunt 1r seminari d'edubloggers titulat "Blogs & B.E.E.R.S.". Vull destacar el treball que estan realitzant Antoni Navarro i Paloma Silla, intentant dinamitzar totes les experiències virtuals.

El dimecres es va efectuar una prova de nivell per sorpresa a l'alumnat de 3r d'ESO. Aquestos exàmens són organitzats per la Generalitat Valenciana i el Vivece (Institut valencià d'avaluació i qualitat educativa). L'alumnat va fer la prova d'una manera molt correcta i seriosa, és a dir, van aguantar sense dir ni mú durant les 4 hores que va durar la prova. Felicitats per aqeusta banda (els resultats de les proves encara no el sabem)

Ahir, dijous apenes vam tindre classe, ja que l'alumnat es va adherir a la vaga organitzada pels estudiants, la qual demana millors sous, millor treball i més respecte pels joves (o aixó vaig entendre jo). La vaga va ser seguida desigualment per les diferents classes.

Així que arribem al divendres, on encara no ha passat res però es que encara no són ni les 9 del matí.

Per cert, recordeu que en la matinada del dissabte es canvia la hora, es retrasa. "A les tres seran les 2"

Sense més que contar es despedeix el vostra company. Fins el divendres vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada